Ohjeet

DSC_0829Aikaa varatessasi:

Kerro koirasi nimi, ikä ja rotu. On hyvä mainita myös, onko koirallasi aikaisempaa kokemusta trimmaamisesta. Kerro samalla, onko turkki pahasti takussa tai millainen trimmaus teillä olisi toiveissa. Näin osaamme varata teille tarpeeksi aikaa. Peruuttamattomasta trimmauksesta joudumme veloittamaan 50% trimmauksen hinnasta.

Trimmaukseen saavuttaessa:

Koira on hyvä käyttää pienellä lenkillä ennen trimmaamoon saapumista. Ettehän anna koiranne tehdä tarpeitaan meidän pihallemme, mekään emme ulkoiluta koiriamme teidän pihallanne!

Täydellä vatsalla ei kannata tulla, mutta heti trimmauksen jälkeen ruoan voi antaa.

Varatkaa tovi aikaa saapuessanne. Täytämme asiakaslomakkeen ja sovimme trimmauksen yksityiskohdista, tällöin varmistuu myös trimmauksen hinta.

Omistaja saa halutessaan jäädä paikalle trimmaamisen ajaksi. Varaudu kuitenkin jättämään koirasi trimmaamoon. Ilman omistajaa koirat käyttäytyvät usein paremmin ja rauhallisemmin. Luottamussuhde kanssani syntyy nopeammin ilman omistajaa. Huolehdin koirasi hyvinvoinnista kuin se olisi omani!

Arvioin trimmauksen keston, mutta varautukaa ajan venymiseen. Vastaavasti voin saada työni nopeammin valmiiksi. Soitan aina hyvissä ajoin, milloin voitte saapua noutamaan koiraanne.

Ethän tuo sairasta koiraa trimmaukseen. Muistattehan myös pitää rokotukset voimassa.

jimiTrimmauksen jälkeen:

Saavu paikalle mieluummin pari minuuttia myöhässä, kuin viisi minuuttia ennen. Koirasi innostuu kovasti nähdessään teidät ja tällöin saattaa trimmaaminen keskeytyä.

Soitan aina vähän ennen kuin työ on valmis. Tällöin voitte lähteä hakemaan koiraanne ja olen varmasti saanut työni valmiiksi.

Koira saattaa olla hyvin väsynyt trimmaamisen jälkeen. Tästä ei kannata huolestua. Koiranne on vain käyttäytynyt hyvin ja näyttänyt parhaat puolensa, kotona on sitten hyvä nukkua väsymys pois ☺

Jos jokin jää vaivaamaan mieltänne, aina saa soittaa perään ja kysyä !